Kolmas viikko

Siis miten tämä aika voi mennä näin nopeasti... Enää viikko jäljellä :O Ollaan iltapäivisin ja iltaisin kierrelty tässä lähiauleella. On käyty Mijasin kylässä, Marbellassa ja monessa muussakin paikassa. Guadalhorse alueella päästiin tutustumaan mainioon tukkualueeseen ja tavaraahan on sitten riittäviä määriä... kolme viikkoa on menty aamusta iltaan.

Me ja Omaohjaajamme Tiina, Marbella


Näkymiä Mijasin kylältä, näköalapaikalta

Pitsilinna Benalmadenassa, rakennettu Kristoffer Kolumbuksen kunniaksi. Lisätietoja tästä http://www.castillomonumentocolomares.com/


Ihana Mijas Bueblo <3


Maanantaina harjoiteltiin arkimeikkejä ja lähdettiin koulun koko porukalla kiertelemään tukkualuetta Guadalhorseen. Siellä olis kauppaa riittänyt kilometri tolkulla ja päivä venähtikin kohtuu pitkäksi.
Loppuviikon teemana meikkien lisäksi kampaukset. Tästä päivitystä ensi viikon alussa, kun saadaan kuvat, niin sitten myös lisää tekstiä. Kivaa viikonloppua :)

Tässä alla kuvia kolmannen viikon ehostuksista sekä hiuksista, eli teemana oli oppia tekemään myös kampauksia erilaisilla tekniikoilla sekä ehostaa mallit teemaan sopivasti.

Meikki ja hiukset by Nita, asiakas halusi käyttää näitä kuvia myös omaan CV:seen, aika hyvä palaute :)

Meikki ja hiukset by Nita

Hiukset by Niina K

Meikki by Niina K

Hiukset ja meikki by Niina P

Hiukset ja Meikki by Niina P

Hiukset ja meikki by Nita

Hiukset by Nita

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen viikko

Neljäs viikko