Ensimmäinen viikko

Matkalla oppimassa: Niina Kulju (kosmetologiopiskelija), Nita Reis (kampaajaopiskelija), Niina Pekkala (kampaajaopiskelija)

Nita (kuvassa vasemmalla), Niina Kulju (keskellä) ja Niina Pekkala (oikealla)


Matkaan lähdettiin 29.4. maanantaina. Lento Oulusta kohti Malagaa nousi kello 8.35. Perillä kohteessa oltiin neljän jälkeen. Maanantai kului matkoihin, kaupassa käyntiin ja asunnon lähialueeseen tutustuessa.Tiistai aamuna askeleet kohti koulua (Cosmetica Norris), jossa meitä odottikin iki-ihanat Luna ja Satu. Lyhyen keskustelun jälkeen, siveltimet käteen ja asiaan, eli ehostussaloja oppimaan. Kouluun voi tutustua tarkemmin tästä linkistä Cosmetica Norris

Ensimmäisenä aiheena oli smokey eye, josta saimme ensin nähdä Lunan tekemän demon, teorioineen. Tämän jälkeen toteutimme meikin myös itse. Tärkeimmät tipisit tähän meikkiin ovat seuraavat: Kulmat ja huulet selkeät, koska silmämeikki on utuinen. Kaikista meikeistä otetaan koululla myös aina kuvat, erilaisine taustoineen sekä rekvisiittoineen. Tässä huomaa hienosti sen, mikä väri kenellekin sopii ja päin vastoin. Smokey eye kuvia päivitämme ensiviikolla lisää. Alla olevan meikin on toteuttanut Niina P.

Smokey eye toteutettuna myös myöhemmin Tiinalle

Tässä hyvä esimerkki, kuinka paljon värit vaikuttavat kokonaisuuteen.


Keskiviikkona 1.5. Espanjassa vietetään ihan samalla tavalla vappua kuin meillä koto Suomessakin, eli se oli meilläkin vapaapäivä. Vapaata vietettiin rannalla auringosta nauttien ja uiden.

Torstaina aiheena oli kuvan mukainen meikki, eli jokainen meistä valitsi sellaisen kuvan, jonka meikki sitten toteutettiin mallille. Huomiona tästä meikistä: kamera "syö" värejä todella paljon, joten kuvauksiin tulee käyttää värejä, varjostuksia ja korostuksia hieman "liioitellen", jotta lopputulos on mallikuvan mukainen.Perjantaina suunnattiin kohti Feria aluetta, jossa vietettiin kahdettakymmenettäviidettä kertaa kansainvälisiä messuja. Alueella oli 34 eri kansallisuutta ja maata esillä omine kojuineen ja ravintoloineen. Cosmetica Norriksen porukalla mentiin Suomi ständille tekemään kasvo- ja käsimaalauksia, tarkoituksena tehdä lapsille erimaiden lippuja. Tapahtuman sivuille pääsee tästä linkistä: tapahtuman sivuille

Suomi-osasto Fuengirolan kansainvälisillä messuilla

Viikonloppua vietettiin pyöräillen, kävellen, syöden ja nauttien kaikesta mukavasta :)


Meidän asuntoa vastapäätä sijaisee pyörävuokraamo, josta mekin menopelit vuokrattiin. 4 tunnin hinta oli 8e / pyörä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolmas viikko

Neljäs viikko