Neljäs viikko

Neljäs viikko menikin valmistautuessa näyttöihin ja niitä tehdessä. Maanantaina käytiin Satu-opettajan kanssa edellisen viikon tehtävät läpi, hyvine ja huonoine puolineen.

Tiistaina ja keskiviikkona meillä oli näyttötöiden aika. Tiistaina toteutettiin arki- ja juhlameikit ja keskiviikkona kuvausmeikki. Näyttöjen jälkeen opettajamme ja näyttöjen vastaanottaja Luna, kävi jokaisen meidän kanssa oman palaute keskustelun sekä kertoi niin kehityskohteet kuin onnistumiset. Kunhan kotiin päästään, niin sitten on arviointikeskustelujen aika, johon osallistuu siis opiskelija, Lappian opettaja Miia ja Luna Cosmetica Norris -meikkikoulun opettaja. Arviot olivat kaikille opiskelijoille hyvät ja olimme tyytyväisiä palautteisiin itsekin :)

Tässä näyttötöiden kuvia.
Arkimeikki by Niina K

Juhlameikki by Niina K

Kuvausmeikki by Niina K

Arkimeikki by Niina P

Juhlameikki by Niina P

Kuvausmeikki by Niina P

Arkimeikki by Nita

Juhlameikki by Nita

Kuvausmeikki by Nita


Kokonaisuudessaan kokemus oli meille jokaiselle positiivinen ja oppia saatiin roppakaupalla. Jos ehostaminen alkaa kiinnostaa enemmälti, tähän kouluun on mahdollista hakeutua sitten vaikkapa jossain vaiheessa tulevaisuutta.

Erikoiskiitos Cosmetica Norris ja siellä Luna ja Satu, oletta superihania ja rautaisia ammattilaisia, mainiolla otteella. IKÄVÄ teitä jo nyt!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen viikko

Kolmas viikko