Toinen viikko

Ensimmäinen viikko meni ihan hujahtaen. Mukavan viikonlopun jälkeen, maanantaina jälleen suunnistettiin kohti koulua. Teemana musta-valkoinen kuva. Isoja kontrasteja, reilumpia varjoja ja huuliin kolmiuloitteisuutta. Tämä meikki toteutettiin pareittain ja aihetta opiskeltiin myös tiistai.

Toteutus Niina Kulju


Keskiviikkona siirryttiin trendimeikkeihin, joissa onkin todella paljon toteutusvaihtoehtoja. Tässä muutamia kuvia tästä teemasta. Meikkihän voi olla todella räväkkä tai nudemainen, eli niitä vaihtoehtoja tässä tapauksessa oli pilvin pimein.

Trendimeikki by Nita

Trendimeikki by Nita

Trendimeikki by Niina P

Trendimeikki by Niina K


Torstaina jatkettiin trendimeikkien parissa siten, että millaisen trendimeikin tekisimme itsellemme. Toiveissa olisi oppia paremmin kuulasta pohjaa, hyviä rajauksia, ongelmaluomien muutosmeikkiä ja paljon muuta. Alla näistä tuotoksia :)

Niinan tekemä trendimeikki itselle

Suomalaisetko jäykkiä kameran edessä...

Nitan tekemä trendimeikki itselle


Niinan tekemä trendimeikki itselle

Perjantaina aiheena oli editorial / näytösmeikki. Siinäkin skaala on laaja, joten valinnanvaikeutta oli luonnollisesti jälleen kerran. Editorial meikki voi olla aivan todella yksinkertainen ja erittäin nopea toteuttaa tai sitten hyvin vaativa ja monimutkainen. Tässä pari kuvaa aiheeseen liittyen


Kendran tekemä editorial Nitalle


Nitan toteuttama editorial Kendralle
Ja jälleen viikonloppu vietettiin meren äärellä, saattoi siinä tulla myös samalla vähän opiskeltua, ainakin jollain meistä ;) Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen viikko

Kolmas viikko

Neljäs viikko